luni, 29 martie 2010

O clasa de ciudati

Coelgi care cititi postul...imi cer scuze...titlul e doar un citat.Nu ma intrebati cine caci sursa nu se dezvaluie.Sa va multumiti sa stiti ca e o personalitate si inca ce personalitate(Ala care se prapadeste de ras!!!) asa....ce ziceam?A da! O clasa de ciudati....Cum sa nu....deci....unu e un pripas amarat si un prieten de incredere....alta e o prajitura pufoasa dar persoana pe care o suni ca sa ii plangi in telefon la orice ora....altu este un zgarcit si un fitos dar are stilul lui original....alta este pisicita si sensibila dar spune ce gandeste....alta este retrasa insa fata de cei pe care ii iubeste e mai aproape ca niciodata.Si continuam cu unii care sunt naivi si tontolini dar sunt farmecul clasei altii care se uita in oglinda de la telefon dar sunt cei fara de care nu am mai fi "noi".Si sunt unii care casca gura pierduti in zare dar hey....noi de cine am mai rade?Si fara ea ar mai fi la fel?(ala care da din cap in semn de nu).

As mai zice atatea dar cred ca voi ati prins ideea.Da,fratilor!Astia suntem noi si da...poate ca suntem ciudati dar nu e lege care sa ne pedepseasca.Suntem noi si atat si cred ca e cazul sa invatam sa ne cam respectam unii pe altii!!!(ala care scoate limba si ala care face cu ochiul)

Asa ca ....data viitoare cand se mai emite o noua "Dogma"(astazi am invatat exact ce inseamna si sunt mandra)de genu o sa va tin la curent.....pana data viitoare haideti sa incercam sa nu mai vorbeasca gura fara noi...sau ma rog....ce mai face ea acolo....(ala care face cu ochiul intentionat)Deci....(ala care face cu mana in semn de PA)!

3 comentarii:

  1. Ea este un fel de diva in viata , stim si noi ca venirea ei pe lume a fost si este ceva special ... si noi pentru ea suntem ciudati doar pentru ca preferem sa fim diferiti de standardele ei si sa nu tratam atunci cand ne muscam limba :)

    RăspundețiȘtergere
  2. dar eu nu imi imaginez cum mai puteti intra in curtea scolii ...atat de ciudate. Ar trebui sa va fie rusine,sa va puneti baticurile,sa purtati numai negru si sa va izolati !!

    RăspundețiȘtergere
  3. totii ciudatii adunati intr -o clasa:))

    RăspundețiȘtergere