luni, 15 februarie 2010

Perfectiunea ce produce suferinta sau Doamna Plinadea

Vai cat de simplu e sa judecam fara sa analizam mai intai daca nu cumva suferim de aceeasi "boala".Cum sa intrebi ceva si apoi sa nu astepti sa ti se dea raspunsul pe motiv ca nu te mai intereseaza?Cum sa jignesti o persoana doar pentru ca are alte gusturi si pentru ca gandeste altfel?Pe ce motiv ai tu dreptul sa iti bati joc de cineva care dupa umila si neinteresanta ta parere valoreaza mai putin ca domnia ta?

Spui ca nu conteaza de religie nationalitate sau culoare, toti suntem egali dar e doar o impresie de incipit pentru ca in libertatea gandirii tale esti cea mai egoista si discriminatoare persoana.Dar cine sa te judece cand nimeni nu te ajunge?Si da eu am mancarimi pe piele cand te ascult sau te vad.Si da imi provoci sila cu falsitatea ta.Si da exista persoane mai bune ca tine.Si da....esti o suferinda a vietii.

Dar priveste partea buna a lucrurilor....ai avut onoarea sa te regasesti intre randurile blogului meu....dar ce crezi?Daca nimeni nu o sa imi citeasca postul este pentru ca nimeni nu te iubeste...pentru ca nu are de ce....Asta e....have a nice life....but you can't! big  kiss....you really need it!:*