luni, 19 aprilie 2010

Alta pierdere

Se spune ca speranta moare ultima...si ce se face atunci cand desi ai tinut cu toate fortele sa o trezesti la viata, moare si ea?Mai ramane doar sa te resemnezi ca ai mai pierdut ceva,ca s-a ales praful de luni de munca,ore de sperante facute si mii si mii de peisaje imaginate.Ca nu mai esti unde trebuie si ca rutina continua,ca ai cautat sa faci ceva dragut si te-ai ales cu dezamagirea.

"asta e" "asa a fost sa fie" "ghinionul nostru" sick of that.

Hai sa punem punctul final,sa dam pagina,sa inchidem fereastra catre o alta bucurie sa ne prefacem ca nu stim ce inseamna "renuntare".

Hai sa ne indreptam privirea catre alte orizonturi si sa speram ca odata si odata nu o sa mai fim "pedepsiti" pe nedrept.Hai sa uitam!

Hai sa continuam ritmul vesnic lenes,sa ne rugam sa nu mai ne stropeasca "lava dezamagirii" si ca norul sa nu ne mai umbreasca speranta.

Hai sa revenim la normal.Ce frumusete ne asteapta.....mai avem sperante de refacut,teze de dat,prieteni de ajutat,minciuni de inghitit,falsitate de ignorat.....

PS:Felicitari noua!Piesa este minunata.Este si o sa fie aici sau in Italia, oriunde.Pacat ca timpul trece......si trece....tic tac.............................end!....Chhh...over!!