luni, 23 noiembrie 2009

Pe zi ce trece ma conving ca sunt o persoana norocoasa.Am o familie care ma iubeste si pe care o iubesc extrem de mult.Fara ele nu stiu ce as face.Le ador asa cum sunt...desi fiecare are momentele  sale.Sunt norocoasa ca am cui sa dau tot ce pot sa ofer.
Tot la capitolul noroc pot sa introduc si prietenii mei.Cateodata simt ca niciodata nu o sa ne indepartam ca mereu sa fim asa ca acum.Din partea mea o sa fac tot posibilul sa fie asa.O sa ador mereu sa vorbesc la telefon cu ei in timp ce se plictisesc pe drum...sa ma conving ca fiecare e original in felul sau si ca oricat de mult mi-ar placea sa le schimb unele feluri de gandire...in realitate ii ador pentru cum sunt si nu as putea sa ii vad altfel .Ii iubesc pentru ca stiu ca ma iubesc.
Si realizez acum in timp ce scriu lucrurile astea ca o sa le am mereu aici si cand o sa intru la facultate si cand o sa am primul salariu si cand o sa ii invit la botezul copilului meu si chiar si cand o sa ii cinstesc din prima pensie.Sunt sigura ca or sa fie acolo langa mine asa cum promit ca o sa fiu si eu langa ei.
Imi vine sa rad cand ma uit in urma si vad cat ne maturizam toti dar in esenta suntem tot noi...niste copii care au reusit sa lege cea mai frumoasa relatie:prietenia.
Vreau totusi sa mai enumar niste lucruri pe care vreau sa fiu sigura ca nu o sa le uit.Oricum singura scuza pe care as putea sa o folosesc in caz ca o sa uit astea este Alzheimer.
Deci promit ca o sa pastrez vie imaginea de la "Za Clan" si minunatele "cafele" din pauza mare realizate cu ajutorul termosului :)).Nu o sa uit nici spaima de pe fata celor care treceau in clasa a X-a pe holul nostru si eram toti in pozitie de tortura.
O sa imi fie dor sa incerc sa arat ce e bine in grupul muschetarilelor ...sa fiu cea care critica si mereu are ceva de comentat.Sa fiu cea rea pana realizez ca le iubesc pentru cum sunt si de aceea sunt cele 3 muschetarite pentru ca suntem atat de diferite dar ne iubim atat de mult.
O sa vreau mereu sa fiu langa cele mai vechi prietene alaturi de care mereu o sa ma simt bine ...indiferent de cat timp a trecut sau cat ne-am indepartat.O sa simt mereu ca o parte din ele e la mine...si o parte din mine la ele....pentru ca suntem si o sa fim mereu....spioanele.
Nu pot sa uit melodia de la Gossip Girl cand ma suna crizata mea sau salutul nostru total anormal si animal chiar.
Nu vreau sa crezi ca intentionat esti ultimul...dar crede-ma o sa imi fie dor sa manac viva la calorifer cu tine sau sa ma stramb in ore la tine.O sa iti fie greu sa uiti ca tu esti DEL...BABARDEL pentru ca nu o sa te las sa uiti.In final o sa fim mereu papadia comestibila si bomboana agricola.
Nu cred ca o sa pot sa uit vreodata cat de mult va iubesc pe toti .....asta a fost ora sentimentala ....sa nu va prind ca aduceti vorba vreodata de postarea asta...clar?;;) xoxo tina :X