duminică, 22 noiembrie 2009

Doamne cat de mult ma enerveaza controlul asta exagerat.Nu inteleg de ce parintii au impresia ca stiu mereu ce e mai bine pentru noi.Sa fim seriosi...e adevarat ca ne vor binele dar nu intotdeauna stiu ce e mai bine.Vremurile se schimba si ei ar trebui sa observe asta.Urasc persoanele care nu se acomodeaza cu "noul".,care nu sunt deschisi la schimbari si nu le recunosc.Sistemul se schimba mereu cu fiecare secunda care trece.
Eu una nu o sa pot in veci sa fac ceva obligata.Pentru ca daca il fac totusi fie din respect sau din oricare obligatie la care sunt supusa neconditionat,dispare placerea si atunci cand nu e placere nu sunt rezultate.Sau poate sunt rezultate dar nu cele dorite.
Prin urmare nu o sa fac nimic din ceea ce nu imi place.Inainte de a face orice o sa imi consult dorintele,parerile,convingerile si idealurile.
Asa am simtit nevoie sa spun asta cuiva....si avand in vedere ca nu e nimeni disponibil acum....ma folosesc de blogul meu.Oricum a devenit o parte indispensabila a existentei mele.Am pierdut atatea ore scriind aici incat mi-ar fi greu sa ma despart de el sau sa nu mai scriu.Deci se poate numi un "prieten" mai ciudat.
E oricum...m-am linistit si mi-am varsat furia de moment.Ce pot sa fac...seara plictisitoare si lenesa de duminica.Punct!